2013 m. gegužės 28 d., antradienis

(Beveik) finišo tiesiogi arba Ach, mūzos, wru?

Taigi va. gėda pelėda - nerašiau ilgai. O esmė paprasta - štai, penktadienį, sijonų nuotykio pabaigos dieną, reikia priduoti mylimos lyginamosios politikos darbą. Mūzos, lyg tyčia, nesilanko, o darbelio liko daugiau negu norėtųsi. Ach, tas priešsesijinis laikas. Kvepia pakrikusiais nervais, slenkančiais plaukais, galybe kavos ir šokolado, švariu kambariu (nes gi reikia mokytis) ir skausmu, kai skaitai snukiaknygiečių post'us apie tai, kad "ura, sesijai galas!". Na, iki manojo finišo dar galų galybė laiko, bo, sėkmės atveju, atsipūsti bus galima tik po birželio 17. Na o iki tol.. klausom "The eye of the tiger", ir bandom viską padaryti. Arba klausom kito funk'o, kuris motyvuotų:
Na, o jei apie sijonų reikalus - turiu pasidžiaugt. Vis lakstau sijonuota! Arba sukneliuota. Ketvirtadienį dokumentus nešiojau su mylima žalsva suknele, su kuria atrodau it labai gera miel mergaitė. Tiesą sakant, tai buvo pirmasis pirkinys erasmusaujant, kai sugėbau išspaust "Quiero este vestido". Still.. totally worth it!



Penktadienį, nors ir norėjau gyventi bibliotekoje, teko atsėdėt VU SA susitikimuos, bo gi reikia veiklas planuoti, ir dėl fuksų stovyklų darbus pradėti. Penktadienio proga puošiaus suknele, kurią praeitąmet įsigyjau Prahoj, kai pabėgau nuo vieno iš deadline'ų. Et, geri tie laikai buvo. Suknelė irgi gera. Greta manęs stovi puikusis Eimantas, nuo rugsėjo kuratoriausiantis TSPMI. Osom vyriokas, bus smagu žiūrėt, kaip vargšės fuksės varvins akytes ir seilėsis ( piktdžiugiškas juokas.muahahah)



Savaitgalis bėgo trūnijant net ne prie knygų, o prie pdf'ų, ieškant medžiagos raštadarbiui. Na, o užtat šeštadienį, pasidarbavus iki 6 ryto, leidau sau pasidžiaugt sekmadienio saule. Atradau, jog Vilnius ir tokių vietų, kur apstu žalumos, ir visai nepanašu, jog esi centre:


Tatai taip. O tuomet (o, puikiosios sekmadienio naujienos!) mano marasmusų bendražygė pranešė, kad atkeliavo mano ilgau laukta Katės Karalienės suknia iš paties Honkongo, tatai ta proga pirmadienį, nieko nelaukusi ja ir pasitikau pirmadienio vargus:


Na, o šiandien... šiandien vėlei reikia draugauti su migracijos politika. Tik kažkodėlei labai užsimaniau pieno, tad šuoliuodama iš paskaitos, pasičiupau sau.. hm. norėjau sakyti, litriukai, bet kad va, žalčiai, 0,9 litro pakely tetalpina:

Tai tiek tos mano sijonų istorijos šįsyk. 

Keliauju galinėtis su integracijos politikos milžinais.

Miaumiau.

viskas visad būna gerai, galų gale gi. =^.^=

1 komentaras: