2013 m. gegužės 13 d., pirmadienis

Nedarbaingas pirmadienis arba Keep Calm

Na ką gi. Žadėjau pradėt savaitę darbingai ir tikrai norėjau padaryt daug. Deja deja, vietoj sėdėjimo bibliotekoj ir raštadarbių kurpimo, ką ir vertėtų daryt, po paskaitų pasisuko viskas kiek kitaip. Na ,nors gal ir gerai. Nukeliavom su kolega kavos į Coffee Hill'ą - puikioji barista ant manosios nupiešė mielą katinuką. Netyčiom prisiminiau, kad reikia pabaigti tvarkyti erasmuso ataskaitas, tad išlėkiau į VU centrinius. Ale iš ten išlėkiau draugei ieškoti dovanos, ir... netyčia atsidūriau batų parduotuvėje, iš kurios iškeliavau su dviem porom naujų batų. Ir, tiesą sakant, turbūt po melejuono laiko įsigijau juodus batus. Nes vakar perkračius spintos turinį, pastebėjau, jog batų turiu kokių tik nori : rudų, žalių, ciklameninių, mėlynų, žydrų.. tik ne juodų. Na, tikrai esu Panelė vaivorykštė. Tiesiog, matant TOKIAS nuolaidas buvo nuodėmė neužeit ir nepašiukštinėt. O kai imi šiukštinėti...

Na, o dar netikėčiau atsidūriau Biplan "Amore" turo uždaromajam koncerte Kotrynos bažnyčioj. Na kaip, planavau ten nusigaut gal per Velykas, bet kažkaip išgaravo iš galvos visai. Kol neprisiminiau. Ir va, su sukneliuota Kristina nukeliavom pasiklausyt smagiųjų vyrukų. Kaip jauku buvo! Kažkaip net tuos raštadarbius pamiršt kuriam laikui gali.

Na, o šiandien šmirinėju su bordo sijonaičiu, ir mano ex barako moterų dovanotais marškinėliais. Jie kaip ir apibūdina tatai, ką daryt, kai nesiseka daryt darbų, kuriuos lyg ir turėtum daryt. Tsakant, keep calm and don't forget to be awesome. Na, nes viskas, kaip dainavo Biplan, plius minus ( nananan) bus gerai. Fo sho.

Pimpimpim. Labanaktaitis. Laukiu savo darbų mūzų mane aplankant ryt.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą