2013 m. gegužės 8 d., trečiadienis

Gyvenimas fakultete arba Vos savaitė su sijonais

Gegužės septintosios vakaras arba Sijonuotoji Literatų gatvė
Na ką gi,  nuoširdžiai sveikinu save ir kitas, priėmusias šį, sijonų iššūkį , su aštuntąja sijonavimo diena. Kadangi ir orai lepina, ir sakuros sostinėj gražiai žydi (sprendžiu iš facebook'o, užfloodinto baltų žiedų nuotraukom), panašu, kad net pati motulė gamta skatina pamiršti spintos gilumoje gulinčias kelnes. O aš, panelė  PenkiŠimtaiMilijonųDarbųPliusViens, radusi laisvą minutę, brūkšteliu apie savo sijonų džiaugsmus ir rūpesčius.

Tataigi, pasidžiaugusi tuo, kad manęs laukė aibė įdomių paskaitų, išsipusčiau ir lėkiau universitetan. Pačiupau mylimą Palangos turgelyje pirktą retrovą rankinuką, plunksnuotus auskarus iš Madrido bei mylimą pilką sijoną ligi žemės. Toks pseudobohemiškas stilius puikiai tiko prie paskaitos apie džiazą. Anyway, labai noriu pasidžiaugt, jog po to vykusiame PoDi'13 protmūšyje vos pr plauką, bet pavyko įveikti visus varžovus ir parsigabenti namo dovanų. Labai džiaugiuosi savo komanda. Tiesa, reiktų pasakyt, jog kadangi komandoje "Pietų metas" esu vienintelė mergina, visus protmūšius sąžiningai lankydavau su sijonu. Dėl moteriško kvapo, tsakant, hehe. O po protmūšio pasidovanojau sau vakaro pasivaikščiojimą po Senamiestį, ir užsukau į mylimą Literatų gatvę. Kiekvienąkart čia randu vis ką naujo. Užtat grįžus prisidariau tiek maisto, kad būtų užtekę pusei aukšto pamaitint. Va va, kas būna, kai grįžti namo nakčiop išbadėjęs!
 Na, o šiandien PoDi tęsias. Tęsias ir lakstymas strimgalviais visur, tad rašau radus laisvėlesnę minutę.Šiandien nusprendžiau būti miela mergyte, ir išsitraukiau rožinę suknytę, ir išlėkiau klausytis Jono Survilos paskaitos apie rinkimines technologijas. Reiktų pasakyt, kad tai buvo viena įdomiausių paskaitų so far. Po to trumpam užlėkusi į studentų atstovybės kambariuką sutikau savo mylimą kursiokę Kristiną, taip pat pasipuošusią sijonu, tad negalėjom neįsiamžint. Man labai smagu, kad sijonų idėja plinta, ir karts nuo karto sulaukiu paraginimų ir palaikymų - tatai va, amžinai besišypsanti grupiokė Vaiva taip pat sąžiningai vaikšto su sijonais, Anastazija taip pat nepasidavė, kitos draugės irgi džiaugiasi proga pademonstruoti kojas.

Na, kol kas tiek, o dabar šiaušiu dėliot paskutinių taškų prieš filmo rodymą. O filmas tikrai juokingu pavadinimu - "Kieti vyrukai paspringo bananais". Ir iš kur dėstytojai tokių randa... Anyway, jei kas susigundysit - susimatom šiandien 21 val. "Pasakoj"! :} Pažadu visų laukt sijonuota.

Filmo anonsas, nupieštas grupiokės Monikos. Auksinės rankos!
P.S. o ryt bus didysis PoDi'13 finišas. Jau dabar galvą spaudžia mintis, kaip ia reiks išsipuošt į uždaromąjį vakarą..Et, tie moteriški rūpesčiai. Tiesa, jei visi rūpestėliai būtų tik tokie,  būtų tobula gyvent, he. Bet nesiskundžiam, o lekiam džiaugstis saule, pavasariu, ir veiklos gausa!

M.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą